Salzburg.Directe transformatorWat zijn de voordelen in de industrie?

  • vrijgavetijd:2022-04-10 18:31:45
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:211
  • Korte omschrijving:

    Salzburg., die de oscillatie onder .%Fout oordeel van de transformatorOscillatie van het droge type transformator wordt opgelost d

Artikel inhoud
die de oscillatie onder .%

Fout oordeel van de transformator

Oscillatie van het droge type transformator wordt opgelost door het dempen van trillingen toe te passen op droge transformator en het uitvoeren van een laagfrequent trillingsbeheer, kan regelen en vervolgens het lawaai van de structuur van het gebouw dat wordt overgedragen door droge transformator oscillatie kan verminderen.

Salzburg.De persoon die verantwoordelijk is voor een transformator-fabrikant zei dat de kosten van energie-besparende transformatoren vanwege de gevaren van grondstoffen en andere factoren aanzienlijk hoger zijn dan die van traditionele transformatoren, en dat de prijsfactor ook een belangrijke factor is die de popularisatie en het in de handel brengen van energiespaartransformatoren in gevaar brengt. Hoewel er energiebesparende en handige subsidieprojecten zijn om energiebesparende transformatoren te helpen, is de markt nog niet volledig operationeel.

Het omvat de prestaties en het belangrijkste gebruik van isolatiematerialen, verschillende isolatiematerialen, componenten- en kwaliteitsnormen; Prestaties en belangrijkste toepassingen van verschillende draden, spoelinductieproces van verschillende wijzen van elektromagnetische spoel, oplossing proces en kwaliteitsnorm, algemeen procesproces en kwaliteitsnorm van elektromagnetische spoel; Belangrijkste prestatieparameters van de ferrietkern snijproces van ijzerchip, kernstapelproces en kwaliteitsnorm, productieproces en kwaliteitsnorm van elektromagnetische afscherming.

TrioletDe spanningsregelaar is niet op zijn plaats of slecht.

De input- en outputstroomlijnen van drie fases moeten worden aangesloten op fase a, fase B en fase C, respectievelijk overeenkomstig de kleur van de gele, groene en rode leiding van de trafo-terminal. De nullijn moet worden aangesloten op de neutrale nullijn van de transformatorspanning, en de baandraad, transformatorps en het transformatorps-punt daarvan moeten met elkaar worden verbonden. In normale tijden, worden de gronddraad en de nuldraad naar buiten geleid door de neutrale draad van de transformator. (b.v. moet de transformatorbox worden gekoppeld aan het gronddraadteken van de schelp en met elkaar worden verbonden). Controleer de input- en outputlijnen om ervoor te zorgen dat ze geschikt en accuraat zijn.

Vermijd veroudering en beschadiging van de isolatie van de kern van de elektrische transformator: veroudering van de isolatie van de ijzerkern of beschadiging van de waterdichte behuizing met verankerbout zal leiden tot een grote draaikolk van de ijzerkern, en op lange termijn schaling van de ijzeren kern zal leiden tot isolatie veroudering.


Salzburg.Directe transformatorWat zijn de voordelen in de industrie?



Zorgvuldig onderhoud en isolatie schade

Fabrikant van omzetters

Wanneer de fabrikant van de transformator monsters uit de auto-olietank,Salzburg.Prijs van 400 KVA-boxtransformator, na het openen van de afdichting, gebruik de gereinigd en gedroogd rubber stop op de olie. Tegelijkertijd, klemmen van de branch pijp met uw duim, en losmaken van uw duim om de olie in de pijp te krijgen,

Uitvoerende normDe olie in de machines en apparatuur van de olieopslagtank moet over het algemeen voor meer dan h vóór de bemonstering staan; het is niet nodig om bij de bemonstering op de draaiende transformator te staan.

De elektrische transformator is een geïdealiseerde ondersteunende faciliteittransformator voor een middenkast en een hoogspanningskast in het huidige stadium en kan worden uitgerust met een veiligheidsscherm volgens verschillende waterdichte kwaliteiten. Het is van toepassing op belangrijke of unieke natuurgebieden zoals gebouwen met meerdere verdiepingen, handel luchthavens, tunnelbouw, chemische bedrijven en fabrieken.

Als het volume van de transformator te klein is, zal de transformator lange tijd overbelast worden en is het gemakkelijk om machines en apparatuur te vernietigen. Daarom moet de nominale capaciteit van de transformator worden gekozen naar gelang van het energieverbruik, dat niet geschikt is voor te groot of te klein.


Salzburg.Directe transformatorWat zijn de voordelen in de industrie?



Bij de bemonstering van een kleine en middelgrote krachttransformator zonder ontladingsleiding (of olie-monster suspensieplaat), kan het in een energietransformator, zoals een glazen testbuis, zitten wanneer het niet in werking is om het oliemonster onderaan te onttrekken,Salzburg.Olie ondergedompelde hoofdtransformator,Salzburg.Parameters van 1000 KVA-olie ondergedompelde transformator, of kan het worden vervangen door het verversen van de olie.

Beheer van de industrieProductieproces en stappen van droge transformator

Vanuit het bovenstaande kan worden gezien dat uit het oogpunt van energiebesparing, transformatoren & ldquo; Een klein paard trekt een kleine auto. Kan niet vergelijken met ^ ldquo; Middelbare auto ^ rdquo;; Nog minder dan ‘Idquo’; Grote Lars, kleine draken. Daarom moet bij de berekening rekening worden gehouden met het verlies van volledige lading en lading van de transformator, dat wil zeggen de werklast en de nominale capaciteit van de transformator . Nu wordt geïllustreerd door voorbeelden dat beide zijden van de acadc elektron touch the ground type het derivaat van P zoeken, en vervolgens het actieve vermogensverlies van de grote capaciteit transformator verminderen van het actieve vermogensverlies van de kleine capaciteitstransformator: dat is, wordt de formule verminderd De belastingsindex is de belastingsindex wanneer het verlies van de transformator klein is en de snelheid groot is, omdat het elektrische veld tussen de wikkeling en het ijzeren juk ver weg is en niet zo symmetrisch als dat tussen de windingen. In het elektrische veld in het midden van de wikkeling zijn de meeste kabels in fase met de isolerende cilinder (plaat) in het midden van de wikkeling, d.w.z. dat de loskoppelcomponent van het elektrische veld klein is.

Salzburg.De olie in de machines en apparatuur van de olieopslagtank moet over het algemeen voor meer dan h vóór de bemonstering staan; het is niet nodig om bij de bemonstering op de draaiende transformator te staan.

Oscillatie van het droge type transformator wordt opgelost door het dempen van trillingen toe te passen op droge transformator en het uitvoeren van een laagfrequent trillingsbeheer, die de oscillatie onder .%, kan regelen en vervolgens het lawaai van de structuur van het gebouw dat wordt overgedragen door droge transformator oscillatie kan verminderen.

De representatieve verbindingsgroep van droge transformator is: Engelse hoofdletters geven de bedrading aan aan de primaire kant (of de primaire kant) en Engelse letters geven aan dat de bedrading aan de secundaire kant (of secundaire kant) staat. Y (of y) aan de sterrenbedrading, en D (of D) is driehoekige bedrading.

Salzburg.Overige productinformatie
  • Alphen aan den RijnDubbel vork hydraulisch hefplatformVerbeter de efficiëntie van productie en verwe

    Alphen aan den RijnDubbel vork hydraulisch hefplatformVerbeter de efficiëntie van productie en verwe

  • Alphen aan den RijnInklapbare instapbrugPrijzen fluctueren hoger, niet slecht?

    Alphen aan den RijnInklapbare instapbrugPrijzen fluctueren hoger, niet slecht?

  • Fort sekhseh.Hoge kwaliteit vaste hydraulische instapbrugwelke kennis?

    Fort sekhseh.Hoge kwaliteit vaste hydraulische instapbrugwelke kennis?

  • Seattle.Groot mobiel hefplatformDe oplossing voor het compressieprobleem

    Seattle.Groot mobiel hefplatformDe oplossing voor het compressieprobleem

  • Zdunskvora.kgmHuishoudelijke duplex kleine liftEr zijn staatsgrepen voor onderhoud en schoonmaak

    Zdunskvora.kgmHuishoudelijke duplex kleine liftEr zijn staatsgrepen voor onderhoud en schoonmaak

  • Tilburg.Hydraulisch hefplatform voor zware ladingDe buitendiameter standaard:

    Tilburg.Hydraulisch hefplatform voor zware ladingDe buitendiameter standaard:

  • Saint-Quentin.kgm9-meter hydraulisch hefplatformEnergiebesparende methoden op verschillende gebieden

    Saint-Quentin.kgm9-meter hydraulisch hefplatformEnergiebesparende methoden op verschillende gebieden

  • Sesto San GiovanniHydraulisch hefplatform met schaarvorkWaar zijn de productievoorzorgsmaatregelen v

    Sesto San GiovanniHydraulisch hefplatform met schaarvorkWaar zijn de productievoorzorgsmaatregelen v

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!